FOTO Ksenija Balta hooaeg lõppes enne algust: juhtus väga, väga õnnetu kukkumine

Postimees Sport
Copy
Ksenija Balta Tokyo olümpial.
Ksenija Balta Tokyo olümpial. Foto: Tairo Lutter

Mitmete Eesti kergejõustikurekordite omanik, 36-aastane Ksenija Balta valmistus välishooajaks Itaalias ning teatas veel mõni päev tagasi õhinal, et ootab hooaega. Reede hilisõhtul postitas ta aga Instagrami šokeeriva uudise.

«Kui su vorm on hiilgav ja lähed aina edasi, ning siis see juhtub. Seda on tõeliselt raske kirjutada... Aga elul on teinekord omad plaanid. Kahjuks on sel korral mu hooaeg kindlasti läbi ja minu naasmine lükkub teadmata tulevikku.

Paljud teist ilmselt küsivad: mis juhtus? Juhtus väga, väga õnnetu kukkumine treeningul, mis sekunditega muutis mu elu... Sain kohe aru, et kukkumine oli väga paha, ausalt öeldes olin šokis. Seda kõike oli raske mõista. Mul on ka endale nii palju küsimusi,» kirjutas Balta oma Instagrami kontol. Ta lisas pildi, kus parem põlv on fikseeritud ja seda toetab ortoos.

Balta põhialaks oli aastaid kaugushüpe, ta tuli 2009. aastal Euroopa sisemeistriks. Tunamullu, pärast vigastada saamist Tokyo olümpia kvalifikatsioonis kuulutas Balta, et keskendub edaspidi jooksualadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles