VIDEO ⟩ Verstappen sõimas konkurendil näo täis (1)

Postimees Sport
Copy
Max Verstappen ja George Russell.
Max Verstappen ja George Russell. Foto: LISI NIESNER/REUTERS/Scanpix

Vormel 1 valitsev maailmameister Max Verstappen sai Aserbaidžaani sprindisõidus Mercedese rivaali George Russelli peale vihaseks.

Russell põrkas laupäeval sõidetud sprindis kokku Verstappeniga, tekitades konkurendi vormelisse augu. Sellest hoolimata suutis Verstappen sõidu lõpetada kolmandana, Russell pidi leppima neljanda kohaga.

«Ma ei saa aru, kuidas tal lubatakse oma koht säilitada, kui ta mu autole kahju tegi. See on üsna naeruväärne,» teatas Verstappen tiimiraadios.

Pärast võidusõitu läks Verstappen juba konkurendiga silmast silma rääkima. Russell selgitas, et tal ei olnud pidamist, kuid Verstappeni sõnul ei olnud mitte kellelgi pidamist. Valitsev maailmameister hoiatas, et järgmisel korral võib Russell oodata temalt samasugust käitumist. Vestluse lõpus saatis Verstappen Russelli suunas teele ka ropu sõna.

Hiljem meediaga rääkides ütles Verstappen, et ta ei mõista, miks Russell võttis esimesel ringil nii suure riski. «Ta sõitis mulle küljepealt sisse ning tekitas vormelisse augu. Meil kõigil olid rehvid külmad,» lausus Verstappen, kes ei jäänud Russelli selgitusega kuidagi rahule.

Aserbaidžaani sprindi võitis Red Bulli sõitja Sergio Perez, teine oli Ferrari mees Charles Leclerc.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles