Euroliiga jälgib kakluse põhjustanud meeskondade mängu Belgradis kullipilgul

Karl Mihkel Eller
Copy
Partizani mängija Kevin Punter (vasakul) löömas Madridi Reali Džanan Musat.
Partizani mängija Kevin Punter (vasakul) löömas Madridi Reali Džanan Musat. Foto: Juan Carlos Hidalgo/EPA/Scanpix

Korvpalli Euroliigas jõuavad veerandfinaalid järgmisel nädalal otsustavate mängudeni. Kõige tulisem on seis Madridi Reali ja Belgradi Partizani vahel, kus teine mäng Hispaania pealinnas lõppes massikaklusega. Euroliiga jälgib seetõttu Belgradis toimuvat matši kullipilgul.

Belgradi Stark Arena direktor Goran Grbovic hoiatas, et meeskondade emotsioonid on üles köetud, kuid manitses publikut, sest kui tribüünil toimub midagi keelatut, võidakse tribüünid inimesteks puhtaks teha.

«Kuulge, üht ma tean – kui toimub intsident, mõni objekt lendab väljakule või, hoidku jumal, keegi saab selle tõttu viga, tühjendatakse 45 minutiga terve tribüün ja neljas mäng mängitakse ilma publikuta. Nii et olge targas,» ütles Grbovic intervjuus MozzartSportile.

Grbovici jutust jäi kõlama, et Partizani klubi jääb Euroliiga erilise tähelepanu alla vähemalt kuni hooaja lõpuni. «Pole kahtlust, et Stark Arena tuleb rahvast täis, kuid kui ülejäänud Euroliiga play-off’id on luubi all, siis meid vaadatakse läbi mikroskoobi. Uskuge mind, nad ootavad väiksematki võimalikku viga, et meile karistus määrata,» ütles Grbovic, kes on ise endine Partizani mängija.

«Euroliigal on oma vaatlejad terves saalis, mis on täiesti normaalne. Kui teadustaja palub fännidel mängu ajal vahekäikudest lahkuda, arvate, et ta ütleb seda kogemata. Ei, miski pole juhuslik. Keegi Euroliigast teatab, et seda tuleb teha. Kujutage nüüd ette, milline saab olema kontroll ja kui palju pilke selliste pingete korral Belgradile suunatakse?» küsis ta retooriliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles