Verstappen vihjas F1 karjääri lõpetamisele: tahaksin proovida luua oma meeskonna

Karl Mihkel Eller
Copy
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS/Scanpix

Kaks MM-tiitli järjest võitnud Max Verstappen domineerib praegu vormel 1 sarja. Red Bulli sõitja andis aga intervjuus teada, et ta ei sihi rekordilist tiitlite arvu ning tahaks tulevikus luua oma meeskonna ja proovida kätt kestvussõidusarjades.

25-aastase Verstappeni praegune leping kehtib Red Bulliga 2028. aasta hooajani. Enne sel nädalal Aserbaidžaanis toimunud GP-d avaldas ta kõhklusi lepingu pikendamise osas.

«See sõltub natuke sellest, kui konkurentsivõimeline auto siis on, ja sellest, milliseid võimalusi mul on väljaspool F1te. Tahaksin sõita näiteks kestvussarjades. Ja siis tahaksin proovida luua oma meeskonda,» ütles ta intervjuus F1 sarja kodulehele.

Ta usub, et hoolimata sellest, mis tulevikus juhtub, on ta vormel 1-s saavutatuga juba praegu rahul. «Igaüks on erinev. See sõltub sellest, mida sa elult tahad. Mõned armastavad võidusõitu ja peavad seda ainsaks asjaks, mida nad teha tahavad. Ma olen kahe vahel. Armastan võidusõitu, kuid tahan proovida ka teist tüüpi alasid,» lisas Verstappen.

Aserbaidžaani GP-l meeskonnakaaslase Sergio Perezi järel teise koha saanud Verstappen on 93 punktiga MM-sarja liider, Perez kaotab tall kuue punktiga. Kolmas on 60 punktiga Fernando Alonso (Aston Martin).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles