VIDEO Klopp tõmbas Liverpooli võitu tähistades reielihase ära, City sai Arsenalist mööda

Karl Mihkel Eller
Copy
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Inglismaa meistriliigas kerkis tabeliliidriks Manchester City, kes alistas võõrsil 2:1 Fulhami. Väga põnevaks kiskus tabeli viienda ja kuuenda heitlus, kus Liverpool alistas 4:3 Tottenhami.

City võttis hooaja 24 võidu Fulhami vastu ning juba kohtumise kolmandal minutil lõi penaltist värava City ründaja Erling Haaland, mis tähistas norralase 50. väravat selle hooaja jooksul. City on teeninud 76 punkti ning pidanud kohtumise vähem kui teiseks langenud Londoni Arsenal, kel on 75 punkti.

Oodatult teravaks kujunes Liverpooli ja Tottenhami vastasseis, kus võõrustajad asusid juba 15 minutiga kohtumist 3:0 juhtima. Kolmandal minutil asuti juhtima Curtis Jones’i väravast, kaks minutit hiljem kasvatas Liverpooli edunumbreid Luis Diaz. 15. minutil realiseeris penalti Mo Salah.

Tottenham vastas tasa ja targu. Esmalt lõi nende esimese 39. minutil Harry Kane. Heung-Min Son tõi 77. minutil tabloole 2:3 seisu ning kolmandal üleminutil viigistas seisu Richarlison.

Vähem kui minut hiljem lõi aga mängu viimase värava Diogo Jota. 4:3 seisuga mäng ka lõppes, väljaku kõrval pakkus tähelepanud Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi tähistamine, kes venitas juubeldamise käigus reielihast. Lisaks sai ta kohtunikel ka kollase kaardi.

«Ma ei ole kindel, kas see oli reielihas, aga sain kohselt karistada. Pöörasin pidutsemiseks ümber, sest neljandal kohtunikul polnud kordagi midagi viga. Ma ei öelnud midagi halvasti, lihtsalt vaatasin, mis oli juba piisavalt halb. Reielihas või mis iganes lihas andis sel hetkel alla. See on õiglane,» kommenteeris Klopp vahejuhtumit BBC-le.

Southamptonit 3:1 võitnud Newcastle United on tabelis jätkuvalt kolmas, neil on koos 65 punkti. Kaks silma vähem on Aston Villa 1:0 alistanud Manchester Unitedil. Liverpoolil on nüüd 56 punkti, Tottenhamil 54.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles