VIDEO Golfi suurturniiril külvasid segadust ootamatud külalised

Karl Mihkel Eller
Copy
Mesilaste parv golfiväljakul.
Mesilaste parv golfiväljakul. Foto: @PGATOUR/Twitter

Golfi suurturniiril Mexico Open toimus ootamatu vahejuhtum, kui golfirajale lendas parv mesilasi, mis sundis mängijaid ja nende saatjaid murule pikale heitma.

Lõuna-Aafrika Vabariigi mängija Erik van Rooyen valmistus oma löögiks, kui märkas soovimatut mesilaste parve lähenemas. «Ütlesin oma caddyle, et mesilased, mesilased! Ta vaatas mind nagu oleksin hulluks läinud. Aga siis nägi ka tema neid,» kirjeldas 33-aastaen van Rooyen.

«Frankie [Molinari] ja Chez [Reavie] vaatasid samuti nagu ma hulluks läinud, kuid 30 sekundit hiljem lendasid mesilased otse nende suunas. Praegu tundub see naljakas, aga ma tõesti ei tahtnud nõelata saada,» ütles van Rooyen Daily Mirrorile.

Kummaline vaatepilt golfirajal lebavatest inimestest lõbustamas kommentaatoreidki. «Issand jumal! Mul veab, et olen umbes 150 meetri kaugusel. Ma pole kunagi midagi sellist näinud,» ütles Golf Channeli telekommentaator.

«See on kõige ebatavalisem asi, mida ma kunagi golfiväljakul näinud olen. Kõik viskusid lihtsalt pikali. Näis, nagu oleks mesilaste pilv mööda lennanud,» lisas teine kommentaator.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles