VIDEO Karjääri parima mängu teinud Tavares hoidis Reali elus

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Walter Tavares (valges).
Walter Tavares (valges). Foto: Pedja Milosavljevic/SIPA/Scanpix

Korvpalli Euroliiga veerandfinaalseerias teenis Madridi Real võõrsil 82:80 võidu Belgradi Partizani üle, vähendades kolme võiduni peetavas seerias kaotuseisu 1:2 peale.

Partizan läks kodupubliku marulise toetamise järel mängu 12:0 juhtima ning võitis avaveerandi 32:19, kuid poolajaks mängis Real vahe juba kolme punkti peale. Edasi jätkus mäng tasavägiselt.

Otsustavatel hetkedel oli Real kogu aeg sammukese võrra ees, ent Partizan hoidis mängust kümne küünega kinni ning püsis löögiulatuses, kuniks aeg lõpuks lihtsalt otsa sai.

Reali eest tegi hiilgava partii keskmängija Walter Tavares, kes rassis pea 36 minutit. Ta viskas oma Euroliiga punktirekordiks 26 silma ning võttis ka 11 lauapalli. Tema efektiivsusnäitajaks (PIR) kogunes 41, mis tähistab samuti mehe rekordit Euroliigas.

Reali eest tegi resultatiivse mängu veel Nigel Williams-Goss, kes kogus 22 punkti. Partizani eest viskasid Zach LeDay ja Alen Smailagić 15 punkti.

Teises kohtumises alistas Monaco võõrsil 83:79 Tel Avivi Maccabi ning läks seeriat 2:1 juhtima. Võitjate poolelt viskas Mike James 21 punkti, Maccabi resultatiivseim oli 17 punktiga Wade Baldwin.

Täna peetakse Euroliigas jällegi kaks kohtumist. Mängudega 0:2 kaotusseisus olev Kaunase Žalgiris võõrustab Barcelonat ning Istanbuli Fenerbahçe läheb kodusaalis vastamisi Pireus Olympiacosega. Viimases seerias on seis 1:1 viigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles