Paide paika pannud Levadia jätkab liidrina

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Levadia mängumehed (valges) olid Paidest üle.
Levadia mängumehed (valges) olid Paidest üle. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti jalgpalli kõrgliigas jätkab tabeliliidrina Tallinna FCI Levadia, kes oli täna koduväljakul 2:0 üle Paide Linnameeskonnast.

Kuigi Levadia kontrollis Sportland Arenal toimunud kohtumise avapoolaega täielikult, sündisid nende tabamused stardardolukordadest. 20. minutil jõudis Vukashin Latinovich sihile nurgalöögist, kaheksa minutit hiljem lahti mängitud trahvilöögist.

Teisel poolajal mängupilt võrdsustus, kuid Paidel siiski ei õnnestunud Levadia tabalukku lahti murda, mistõttu tuli neil vastu võtta kaotus.

«Plaan, millega mängule tulime, ei toiminud nii hästi. Levadia oli teinud esimesest [omavahelisest] mängud taktikalised korrektuurid, mis toimisid. Võin endale tuhka pähe raputada, et meie otsused ei toiminud nii hästi,» sõnas Paide peatreener Karel Voolaid ETV2 otse-eetris. «Teisel poolajal tegime veidi muudatusi ja kohtumine läks sarnaseks. Saime mängu tagasi ja momentumiks oli vaja üht väravat, mida kahjuks lüüa ei õnnestunud.»

Lisaks Levadiale tundis täna võidurõõmu ka tiitlikaitsja Tallinna Flora, kes oli võõral väljakul 3:0 üle Tartu Tammekast.

Mänguskoori avas 7. minutil Rauno Alliku ning neli minutit hiljem lisas Konstantin Vassiljev penaltipunktist juba teise. 11 meetri karistuslöögi põhjustanud Eugenio Cristoforo Bracelli saadeti sealjuures punase kaardiga varakult duši alla.

29. minutil virutas Sergei Zenjov juba Flora kolmanda, kuid päris käest ära asjad Tartus siiski ei läinud ning külalised «piirdusid» sel korral kolme väravaga.

Päeva viimases kohtumises oli FC Kuressaare Mark Anders Lepiku ja Mattias Männilaane tabamuste toel 2:1 üle Pärnu Vaprusest, suvepealinlaste auvärava lõi viiendal lisaminutil Ranet Ristikivi.

Premium liiga tabel.
Premium liiga tabel. Foto: jalgpall.ee
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles