VIDEO Lehkav süüdistus: imelise Haalandi salarelv peitub kõhutuules!?

Postimees Sport
Copy
Leon Goretzka (punases) ja Erling Braut Haaland kohe tema vastas.
Leon Goretzka (punases) ja Erling Braut Haaland kohe tema vastas. Foto: CHRISTOF STACHE

Jalgpallimaailma parim ründaja Erling Braut Haaland lööb meeletult väravaid. Täpselt on raske öelda, mis tema edu taga peitud, ent leidub ka üks üsna jabur teooria.

Mõned nädala tagasi alistas Manchester City kahe mängu kokkuvõttes 4:1 Müncheni Bayerni ning pääses Meistrite liiga poolfinaali. Inglismaa tippklubi esindav Haalanda skooris mõlemas matšis.

Sotsiaalmeedias levib video, kus norralane standardolukorra eel Bayerni poolkaitsja Leon Goretzkaga maid jagab. Järsku võtab neist viimane hapu näo taustal ninast kinni, samal ajal silitab Haaland magusa muige saatel kõhtu.

Ametlik kinnitus puudub, ent mitme Euroopa suure jalgpalliportaali info kohaselt esitas Goretzka pärast matši Haalandile otsese süüdistuse: «Ta ei austa vastast ega jalgpalli. Ta peeretas iga kord, kui talle lähenesime. See ei juhtunud vaid korra.»

Isegi kui nõnda oli, siis näikse see töötavat. Imelises hoos Haaland on tänavu erinevate sarjade peale löönud City eest juba 50 väravat. Neist 35 on tulnud Premier League'is ja 12 Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles