FOTOD ⟩ Olümpiavõitjast Rootsi suusakaunitari elumuutev otsus tõi talle veel teisegi armastuse

Postimees Sport
Copy
Stina Nilsson 2019. aasta murdmaasuusatamise MMil Seefeldis, kus ta võitis kuldmedali nii paarissprindis kui ka 4x5 km teatesõidus.
Stina Nilsson 2019. aasta murdmaasuusatamise MMil Seefeldis, kus ta võitis kuldmedali nii paarissprindis kui ka 4x5 km teatesõidus. Foto: Joel Marklund/BILDBYRAN/Scanpix

Murdmaasuusatamises eelmisel kümnendil olümpiavõitjaks ja kahekordseks maailmameistriks kroonitud rootslanna Stina Nilsson vahetas mõne aasta eest ala ehk taris ka püssi selga. See otsus tõi tema ellu lisaks tollele peagi veel ühe suure muutuse.

Põhjamaade meedia oli juba mõnda aega spekuleerinud Nilssoni suhtestaatuse üle. Nüüd tegi jaanipäeval 30-aastaseks saav kaunitar sellele ise lõpu, postitades Instagrami kontole pildid Kreeta saarel veedetavalt rannapuhkuselt.

Ta on leidnud armastuse, kelleks on laskesuusatajast koondisekaaslase Emil Nykvist. Nilsson ja Nykvist olid ka varem sattunud sotsiaalmeedias piltidele koos, ent avalikult oma suhtest ei rääkinud.

Nilsson tuli 2018. aastal Pyeongchangis sprindi olümpiavõitjaks. Samadel mängudel võitis ta veel kolm medalit, lisaks 2014 Sotšis pronksi paarissprindis. MMidelt võitis ta kahe kulla kõrvale viis hõbedat.

Laskesuusatamises pääses ta viimasena 2022. aasta Pekingi olümpiakoondisesse, kuid ühelgi distantsil teda starti ei saadetud. Tänavusel EMil võitis ta aga segateatesõidus pronksmedali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles