32-aastaselt surnud olümpiavõitja kohta selgus šokeeriv fakt

Christopher Krutto
Copy
Tori Bowie.
Tori Bowie. Foto: MURAD SEZER/REUTERS/Scanpix

Kolmapäeval kustus 32-aastase USA olümpiavõitja Tori Bowie eluküünal. Nüüd selgus, et varalahkunud naine oli viimaseid kuid rase.

Ameeriklanna surma tegi teatavaks tema agentuur Icon Management Inc, kes kirjutas omapoolses teates: «Me kaotasime kliendi, kalli sõbra, tütre ja õe. Tori oli tõeline tšempion ja valguse majakas, kes säras ülimalt eredalt. Meie süda on purunenud, oleme oma palvetes tema pere ja sõpradega.»

Briti ajaleht Daily Mail intervjueeris sporditähe naabreid, kelle sõnul oli Bowie rase. «Ta oli väga peenike naine. Tundus, nagu tal oleks korvpall särgi all,» kirjeldas üks naaber. Väidetavalt oli Bowie seitsmendat või kaheksandat kuud rase.

Kergejõustikutähe surmapõhjust pole avalikustatud, kuid on teada, et tal oli probleeme vaimse tervisega. Lisaks oli tal väidetavalt probleeme ka rahaga.

Bowie ema jättis ta maha, kui hilisem olümpiavõitja oli kõigest kaheaastane ning tema isa võideti narkootikumidega seotud kuritegude eest 50 aastaks vangi.

Bowie auhinnakapist võib leida täiskomplekti olümpiamedaleid: 2016. aasta Rio de Janeiro mängudel sai ta 200 m jooksus kaela pronksi, 100 m jooksus hõbeda ning 4 x 100 m naiste teatejooksus kulla.

MMidelt jäi talle näppude vahele kaks kulda – 2017. aastal Londonist 100 meetris ja 4 x 100 meetris – ning pronks – 2015. aastal Pekingist 100 meetris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles