Narkojõuku vedanud endine tippjalgpallur mõisteti pikkadeks aastateks vangi

Christopher Krutto
Copy
Kanepitaim. Pilt on illustratiivne.
Kanepitaim. Pilt on illustratiivne. Foto: Darryl Dyck/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Hispaania jalgpallur Sergio Contreras, paremini tuntud kui Koke jäi vahele narkootikumidega tegeleva grupeeringu juhtimisega ning saadeti pikaks ajaks trellide taha.

Tegu pole Madridi Atletico ridadesse kuuluva Kokega, vaid nüüdseks tema 40-aastase ja profikarjääri lõpetanud nimekaimuga, kes omal ajal esindas mitmeid kõrgel tasemel mänginud klubisid, näiteks Malaga ja Marseille.

Nüüd kirjutab The Sun, et endine jalgpallur oli üks 17 inimesest, keda süüdistati narkootikumide Euroopasse smuugeldamises.

Kuigi prokurör nõudis algselt grupeeringut juhtinud Kokele 16 aasta pikkust vanglakaristust, siis ta tunnistas oma süüd ning pääses tänu kokkuleppele «kõigest» kuue aasta pikkuse vanglakaristusega.

Põhiliselt smuugeldati Euroopasse marihuaanat ja kanepi seemneid, kuid smuugeldatud narkootikumide hulka kuulus ka näiteks kokaiin.

Politsei sai kuritegelikule ühendusele jälile 2019. aasta novembris, kui vaakumpakendist leiti küüslaugu sisse peidetud marihuaanat ja kokaiini. Avastatud narkootikumide väärtus oli pea 400 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles