FOTOD ⟩ Neymari eks ajas vutifännid pöördesse

Postimees Sport
Copy
Pariisi Saint-Germaini ründaja Neymar ja Bruna Marquezine 2018. aasta suvel.
Pariisi Saint-Germaini ründaja Neymar ja Bruna Marquezine 2018. aasta suvel. Foto: NELSON ALMEIDA/AFP/Scanpix

Jalgpallitähe Neymari endine tüdruksõber Bruna Marquezine poseeris alasti ajakirja Vogue’i esikaanel ning ajas sellega pöördesse miljonid vutifännid ja oma enam kui 40 miljonit Instagrami jälgijat.

Vähem kui kümme aastat tagasi olid Marquezine ja Neymar Brasiilia rahvuslikuks aardeks. Uhkusega riigi esipaari tiitlit kandnud modell ja jalgpallur olid koos alates 2012. aasta Rio de Janeiro karnevalist. Kuna mõlemad olid tol ajal väga noored, siis tekkis nende suhtes palju karisid.

Veel enne seda jõudis Bruna Marquezine 2013. aastal ajakirjaveergudel kuulutada, et Neymaril on Barcelonas põhjust kuhjaga väravaid lüüa. Modell lubas vutiässaga iga värava puhul seksida. Kokku lõi Neymar oma Barcelonas viibimise ajal 68 väravat.

Kaks kuulsat brasiillast käisid aga kokku ja lahku. 2018. aasta oktoobris otsustati lõplikult lahku minna. Nüüd tekitas Marquezine kunstilise aktifotoga ajakirja esikaanel fännide seas palju furoori.

Naisel on Instagramis 44,3 miljonit jälgijat ja pole ime, et sotsiaalmeediasse postitatud foto on tekitanud suurt vastukaja. «Sa oled kõik, sa oled hämmastav,» kirjutas üks. «Sa oled Brasiilia suurim staar! Hollywoodi staar!» lisas teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles