VIDEO Vutimaailma tulisem derbi lõppes kisma ja seitsme punase kaardiga

Karl Mihkel Eller
Copy
Argentina klubide River Plate'i ja Boca Juniorsi mängu lõpus tuli väljakul toimunud rüselusse sekkuda ka märulipolitseil.
Argentina klubide River Plate'i ja Boca Juniorsi mängu lõpus tuli väljakul toimunud rüselusse sekkuda ka märulipolitseil. Foto: Juan Ignacio Roncoroni/EPA/Scanpix

Argentina suurklubide River Plate'i ja Boca Juniorsi duell on üks traditsioonilisemaid jalgpallimaailmas. Paraku lähevad emotsioonid nendes matšides kergelt lõkkele ja erandiks polnud ka nädalavahetusel toimunud vastasseis. Seekordne kisma toimus kohtumise üleminutitel ning selle lahutamiseks tormas väljakule ka politsei.

Buenos Aireses toimunud kohtumise favoriit oli tabeliliider River Plate, sest Boca Juniors on liigas alles 13. kohal. Vaatamata sellele 90 minuti jooksul väravani ei jõutud, küll aga jõudis 38-aastane kohtunik Darío Humberto Herrera selle ajaga jagada kaheksa kollast hoiatuskaarti.

Väravani jõuti alles kolmandal üleminutil, kui Herrera määras River Plate’ile penalti, mille realiseeris külmavereliselt Miguel Borja. Kuna kohtumisele oli lisatud neli üleminutit, siis võis väravaga mängu sisuliselt lõppenuks lugeda.

Boca Juniorsi mängijad olid aga teist meelt. River Plate mängija Agustín Palavecino tähistas realiseeritud penaltit otse vastaste kaitsja Figali ees. See oli kui härjale punane rätik ning loetud hetkede jooksul tekkis pallimurul mitmeid kähmlusi, kus jagati obadusi ja vahetati solvanguid.

Väljakule tuli olukorda rahustama politsei ning kohtunik Herreral kulus mitu minutit, et aru saada, milliseid mängijaid ja kuidas karistada. Lõpuks sai võitjate poolel punase kolm mängijat, nende seas ka sündmuste ahela algatanud Palavecino ja Boca Junioris poolt neli jalgpallurit. Lõpuks vilistas kohtunik mängu lõppenuks alles 20. üleminutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles