Ajaloo ühe edukama jalgpalluri kurb elu vanglas: üksindus ja kaasvangid, kes soovivad talle kallale tungida

Christopher Krutto
Copy
Dani Alves (paremal) koos Neymariga.
Dani Alves (paremal) koos Neymariga. Foto: NELSON ALMEIDA/AFP/Scanpix

Brasiilia jalgpallitäht Dani Alves viibib endiselt eeluurimisvanglas, sest teda süüdistatakse möödunud aasta viimastel päevadel naise vägistamises. Nüüd selgus, kui keeruline tema elu vanglamüüride taga tegelikult on.

40-aastast Alvesi süüdistatakse 23-aastase naise vägistamises. Rünnak toimus Barcelona ööklubis ööl vastu 31. detsembrit. Jaanuarist alates on Alves viibinud vanglas ning nüüd avas üks kaasvang natuke tema sealset elu.

«Ta on vanglas eksinud ja eemalolev. Teised vangid kutsuvad tema nime, aga ta ei vasta kuidagi,» rääkis üks Alvesiga samas vanglas viibiv isik Hispaania telesaatele «Fiesta».

«On vastikuid kutte, kes proovivad teda sööklas rünnata. Nad taovad oma tassidega vastu lauda ja hüüavad: «Hei, vägistaja!»» jätkas ta.

Väidetavalt jääb Alves iga päevaga üha kõhnemaks ning näeb vanglas väga kurb välja ja väldib teistega suhtlemist.

«Ta ei käi väljas. Ta käib ainult vangla spordirajatistel, kus mängib teiste vangidega jalgpalli. Muidu püsib ta oma kongis või käib telekatoas,» rääkis Alvesi kaasvang.

Alves on seni süüdistusi tagasi lükanud, kuid kui ta mõistetakse süüdi, siis ähvardab teda 4–12 aasta pikkune vanglakaristus.

Lisaks andis Alvesi abikaasa Joana Sanz vahetult pärast jalgpalluri vahi alla võtmist teada, et soovib lahutust.

Alves on pika ja eduka karjääri jooksul võitnud koguni 46 tiitlit ning sellega on ta maailma ajaloo üks edukamaid jalgpallureid. 2006. aastast Brasiilia koondisesse kuulunud Alvesist sai Katari MMil vanim mängija, kes Brasiiliat MMil esindanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles