VIDEO Portugali MM-etapiks valmistunud rallimees kihutas nina ees puusse

Christopher Krutto
Copy
Nikolai Grjazin
Nikolai Grjazin Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Autoralli MM-sarjas sõidetakse sel nädalal Portugalis hooaja viies etapp. Venelasel Nikolai Grjazinil ei kulgenud selle ettevalmistus edukalt.

WRC2 arvestuses Škoda Fabia RS Rally2ga võistlev Grjazin viibis pühapäeval juba Portugalis, et testida eelseisvaks MM-etapiks, kuid testipäeva ta lõpuni teha ei saanud.

Nimelt läks Grjazin ühte paremkurvi liiga suure hooga, vigastas tagumist vedrustust ning lendas seejärel autoga nina ees vastu puud. Mootorist hakkas kohe valget suitsu tulema ning oli selge, et see auto niipea omal jõul ei liigu.

Grjazin ja tema kaardilugeja Konstantin Aleksandrov vigastada ei saanud.

Tokspordi ettevalmistatud Škodaga võistlev Grjazin hoiab WRC2 arvestuses neljandat kohta ning on seni sõitnud kaasa kõik etapid. Punkte teenis ta vaid Monte Carlos ja Horvaatias, kus sai mõlemal juhul teise koha.

Portugalis sõidab Grjazin taas nii, et üldarvestusse ta punkte ei teeni. See on ilmselt mõistlik otsus, sest konkurents WRC2 arvestuses on väga kõrgel tasemel. Seal võistlevad Portugalis näiteks Gus Greensmith, Oliver Solberg, Teemu Suninen, Andreas Mikkelsen, Adrien Fourmaux ja Kris Meeke.

Eestlastest on selles arvestuses stardis Georg Linnamäe, Robert Virves ja Gregor Jeets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles