Lionel Messi sai järjekordse au osaliseks

Christopher Krutto
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: JP PARIENTE/SIPA/Scanpix

Argentina jalgpallitäht Lionel Messi valiti eile Pariisis jagatud Laureuse spordiauhindade galal möödunud aasta parimaks meessportlaseks.

Messi võitis auhinna tänu suurepärastele esitustele Katari MMil, kus ta aitas Argentina koondisel tiitli võita, vahendab portaal Inside the Games.

Tegu on teise korraga, kui Messi on võitnud aasta parima meessportlase auhinna. 2020. aastal jagas ta auhinda vormel 1 sarjas Mercedest esindava Lewis Hamiltoniga.

«See on mulle eriline au, eriti sellepärast, et Laureuse spordiauhinnad on sel aastal Pariisis, linnas, mis on minu pere 2021. aastast tervitanud,» rääkis klubijalgpalli Pariisi Saint-Germainis mängiv Messi.

«Ma soovin tänada kõiki tiimikaaslasi – mitte ainult rahvuskoondisest, vaid ka PSG-st. Ma pole midagi üksi saavutanud ja ma olen väga tänulik, et olen seda kõike teiega koos jagada saanud,» lisas ta.

Aasta naissportlaseks valiti kolmekordne olümpiavõitja Shelly-Ann Fraser-Pryce, kes võitis mullusel kergejõustiku MMil Eugene’is 100 m jooksus kulla ja võitis sellega 10. MM-tiitli. Lisaks võitis ta 200 m jooksus ja 100 m teatejooksus MMilt hõbemedalid.

Aasta läbimurdjaks valiti Hispaania tennisist Carlos Alcaraz, aasta tagasitulejaks jalgpallur Christian Eriksen, aasta ekstreemsportlaseks freestyle-suusataja Eileen Gu ja aasta parasportlaseks valiti šveitslanna Catherine Debrunner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles