Sardiinias saab taas näha üheksat Rally1-autot ja nelja eestlast

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kui eelmine kord sai Ott Tänak Horvaatia MM-rallil kihutada suhteliselt kuivades oludes, siis tänavu võib isegi lumega silmitsi seista.
Kui eelmine kord sai Ott Tänak Horvaatia MM-rallil kihutada suhteliselt kuivades oludes, siis tänavu võib isegi lumega silmitsi seista. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Kui sel nädalal kihutatakse autoralli MM-sarjas Portugalis, siis järgmine etapp toimub Itaalias Sardiinias. Täna avaldati osalejate nimekiri, kust leiab ka neli Eesti sõitjat.

Sardiinia MM-etapil on Rally1-autosid võistlustules taaskord üheksa. Toyota rallimeeskonnas lähevad Sardiinias võistlustulle täiskohaga sõitjad Kalle Rovanperä ja Elfyn Evans. Lisaks neile naaseb pärast väikest pausi ralliradadele praegune MM-sarja üldliider Sebastien Ogier.

Toyotasid on Sardiinias võistlemas siiski neli, sest nende neljandasse Rally1-autosse istub Takamoto Katsuta, kes meeskondlike punktide eest ei võitle.

Hyundai masinatesse istuvad samad mehed, kes asuvad sel nädalal võistlustulle ka Portugalis. Lisaks Thierry Neuville'ile ja Esapekka Lappile osaleb nõnda teisel järjestikusel MM-etapil ka Dani Sordo.

M-Spordis stardivad tavapäraselt nende kaks põhisõitjat Ott Tänak ja Pierre-Louis Loubet.

Koos Tänakuga on eestlasi Sardiinias stardis koguni neli. Rally2-autodesse istuvad nii Georg Linnamäe, Robert Virves kui ka Gregor Jeets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles