VIDEOD ⟩ Euroliiga tuliseimas paaris alistas Real Partizani, Monaco seljatas Tel Avivi

Christopher Krutto
Copy
Madridi Reali mängijad tähistamas edasipääsu.
Madridi Reali mängijad tähistamas edasipääsu. Foto: JUANJO MARTIN/EPA/Scanpix

Korvpalli Euroliigas selgitati eile õhtul viimased poolfinalistid.

Veerandfinaalide tuliseimas paaris läksid vastamisi Madridi Real ja Belgradi Partizan. Reali koduväljakul peetud kohtumine paistis algselt minema Partizanile, kuid lõpuks suutis Real suurepärase tagasituleku järel tagada koha Final Four'is.

Avaveerandi järel juhtis Partizan kohtumist 23:22 ning poolajaks oli Serbia tiim juba 55:39 peal. Teisel poolajal hakkas Real tagasi tulema. Kolmanda veerandi lõpuks oli kaotusseisu kõvasti vähendatud ning oldi Partizanist maas vaid seitsme punktiga ning lõpuks kindlustas Real 98:94 võidu.

Reali parimaks kerkis 20 punktiga Džanan Musa, kes korjas lisaks veel punkti ja neli resultatiivset söötu. Üleplatsimeheks kerkis Partizani tagamängija Kevin Punter, kelle arvele jäi 28 silma.

Reali edasipääsu teeb eriti märgiliseks see, et algselt jäädi seerias kohtumistega 0:2 taha, kuid seejärel võeti kolm järjestikust võitu.

Otsustavas viiendas mängus selgus ka paari Monaco - Tel Avivi Maccabi võitja.

Tel Avivil õnnestus kohtumise avaveerand võita 33:26, kuid teise veerandaja järel jäädi 49:53 taha. Teisel poolajal suutis Monaco oma paremuse maksma panna ning võitis 97:86, tagades sellega koha Final Four’is.

Monaco parimatena viskasid 21 punkti Mike James ja Jordan Loyd. Üleplatsimeheks kerkis Maccabi mängija Wade Baldwin IV, kelle arvele jäi 27 silma, kuus lauapalli ja seitse resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles