Kergejõustiklane avaldas fotod pärast sünnitust ja oli kommentaaridest jahmunud

Postimees Sport
Copy
Gesa Krause Tokyo olümpiamängudel.
Gesa Krause Tokyo olümpiamängudel. Foto: imago images/Beautiful Sports/Scanpix

Saksamaa kergejõustiklane Gesa Krause sai nädala eest emaks ning otsustas sotsiaalmeedias avaldada endast fotod enne ja pärast sünnitust. Foto juurde kirjutatud kommentaarid panid takistusjooksja jahmuma.

30-aastane Krause on nädalase beebitüdruku Lola ema. Instagramis postitas ta endast fotod kümme päeva enne ja kolm päeva pärast sünnitust. Inimeste arvates on naine rasedusega tekkinud kilodest vabanenud liiga kiiresti.

«Palju oli küsimusi, aga ka negatiivseid kommentaare, et miks ma jälle trenni teen, et ma pingutan liiga palju. Ma tahan neile midagi öelda. See on minu isiklik asi. Enesetunne on väga hea ja liikumine teeb mulle head. Tegin trenni ka siis, kui olin rase. Kindlasti ei esita ma seda normina ega ütle, et keegi teine peaks käituma nii nagu mina, see on minu isiklik valik,» ütles Krause Bildile.

Naisele andis tuge sakslannast tõkkesprinter Cindy Roleder. «Olin rase ja tegin sporti ning naasin viie kuu pärast võistlustele. Kallid daamid, ärge võrrelge end teistega. Meie, võistlussportlased, oleme harjunud igapäevase tippsooritusega nii raseduse ajal kui ka pärast seda,» ütles 2016. aasta 100 meetri tõkkesprindi Euroopa meister.

Ajalehe Bild andmeil on Krause 11 raseduskilost alles veel vaid mõned. Seitsme aasta eest 3000 meetri takistusjooksus Euroopa meistriks tulnud Krause järgmine suur eesmärk on hea esinemine Pariisi olümpiamängudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles