VIDEO Prantsusmaa koondislane lõi treenerit mängu ajal näkku

Karl Mihkel Eller
Copy
Dimitri Payet (paremal).
Dimitri Payet (paremal). Foto: JB Autissier/imago/PanoramiC/Scanpix

Prantsusmaa jalgpalli kõrgliigas toimus vahejuhtum, kus Marseille poolkaitsja Dimitri Payet tungis mängu ajal kallale vastasmeeskonna abitreenerile ja lõi teda rusikaga näkku.

36-aastane poolkaitsja alustas mängu pingilt, kui 23. minutil lõi vastasklubi Lensi kaitsja Facundo Medina palli Marseille vahetusmängijate suunas. Mängijad olid Medina peale raevukad ja tormasid platsile teda noomima.

Tekkinud väikeses rüseluses lõi Payet Lensi abitreenerit Yannick Cahuzaci näkku. Kohtunik Clement Turpin ei märganud Payeti trikki, kuid Medina sai kollase hoiatuskaardi. Prantsuse ajalehe L'Equipe teatel oli Lensi peatreener Franck Heise otsusest raevunud ja nõudis Payet' eemaldamist.

Payet pääses 76. minutil platsile ning lõi 88. minutil ka värava, kui 2:1 kaotusest see Marseille’id ei päästnud. Muide, Payet’d võib oodata karistus tagantjärele, sest mõned hooajad tagasi sai Lyoni väravavaht Anthony Lopes vastasetreeneri löömise eest viiemängulise mängukeelu. Praegu on teada, et Payet’ on kutsutud distsiplinaarkomisjoni kohtumisele.

Payet on 38 korral käinud platsil ka Prantsusmaa koondise eest ja löönud kokku kaheksa väravat. Karjääri jooksul on mees lisaks Prantsusmaa tippklubidele kuulunud aastatel 2015-2017 West Ham Unitedi ridadesse Inglismaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles