Ragnar Klavani ülesastumine Eurovisiooni finaalis kütab Inglismaal kirgi

Postimees Sport
Copy
Ragnar Klavan (vasakul) 2018. aasta 1. jaanuaril toimunud Liverpooli mängus Burnleyga.
Ragnar Klavan (vasakul) 2018. aasta 1. jaanuaril toimunud Liverpooli mängus Burnleyga. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Laupäeval toimuva Eurovisiooni lauluvõistluse finaalis edastab Eesti punkte teleshow’s jalgpallur Ragnar Klavan. Nüüd on uudis jõudnud ka Inglismaa meediasse ning seal nimetatakse Klavanit Liverpooli kultusmängijaks, kes jõudis eelmisel aastal Eesti «Tantsud tähtedega» telesaates finaali.

Daily Mail kirjutab, et FC Liverpooli fännid võivad laupäevases Eurovisiooni finaalis näha telekas tuttavat nägu. «Laupäeva õhtuses showsse on kaasatud endine «punaste» (Liverpooli hüüdnimi – toim.) kaitsja, kes mängis aastatel 2016–2018 Jürgen Kloppi juhitud meeskonnas 53 korda ja kellest sai Anfieldi kultuskangelane,» kirjutas tuntud Inglismaa ajaleht.

Väljalõige Daily Maili veebiversioonist.
Väljalõige Daily Maili veebiversioonist. Foto: The Daily Mail

Selgitati, et 37-aastane mees annab tele-eetrisse Eesti punktid ning et ta kogus kodumaal tuntust ka «Tantsud tähtedega» saates. «See on, kui te poleks juba aimanud, Ragnar Klavan,» tutvustati Eesti ühe parima jalgpalluri nime alles artikli keskel.

Daily Mail selgitab, et Eesti esindajal Alikal on Eurovisoonil esmalt vaja finaali jõuda ning teises poolfinaalis esineb 16 riiki ning et Alikal on vaja edasipääsuks mahtuda kümne parima hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles