VIDEO Järjekordse tagasilöögi üle elanud Ronaldo elas «poolehoidjate» peal oma viha välja

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: FAYEZ NURELDINE

Portugali jalgpallitäht Cristiano Ronaldo sai Saudi Araabias järjekordse tagasilöögi, kui tema leivaisa Al Nassr tegi esmaspäeval 1:1 viigi Al Khaleejiga.

Ronaldo ja Al Nassr võitlevad hetkel Al Ittihadi vastu põnevas tiitlivõitluses, kuid Portugali superstaari leivaisa on hetkel jäänud selles lahingus kaotusseisu. Seetõttu on iga punkt arvel ning Al Khaleejiga tehtud 1:1 viik läks portugallasele silmnähtavalt hinge.

Pärast kohtumist oli näha, et Ronaldo oli väga pettunud. Liigas jäädakse Al Ittihadist maha juba viie silmaga ning hooaja lõpuni on jäänud vaid neli kohtumist.

Nagu ikka, oli Ronaldo tähelepanu keskpunktis ka pärast kohtumist. Kõigepealt ruttas tema juurde Al Khaleeji kaitsja Anthony, kes soovis ründaja särki mälestuseks saada ning lõpuks selle enda kätte saigi.

Seejärel lähenesid Ronaldole neli Al Khaleeji ametnikku, kes soovisid 38-aastase jalgpalluriga pilti teha. Üks läks lausa nii uljaks, et pani käe Ronaldole õlale, kuid selle peale ärritus jalgpallitäht veelgi enam ning tõukas ametniku endast eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles