Snuukrilegend Ronnie O’Sullivan: kaotasin alkoholile ja kanepile seitse aastat

Christopher Krutto
Copy
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: Zhai Zheng/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Seitsmekordne snuukri maailmameister Ronnie O’Sullivan avaldas, et oli karjääri algusaastatel hädas alkoholi ja narkootikumidega ning kaotas nende tõttu palju aastaid.

Kõigest 16-aastaselt professionaalseks snuukrimängijaks hakanud O’Sullivan on varemgi rääkinud oma endistest probleemidest alkoholi, narkootikumide ja depressiooniga ning puudutas neid taas.

«Mul on tohutud lüngad. Kaotasin kuus või seitse aastat joomisele ja kanepi tarvitamisele. Siis veel neli aastat, mil tegelesin asjadega snuukrilauast eemal, millega ma väga hästi hakkama ei saanud,» avaldas 2000. aastal võõrutusravil käinud O’Sullivan BBC Radio 4 Today-le.

«Ma ei keskendunud snuukrile. Ma arvan, et kõigil on selliseid probleeme, aga oli 10 aastat, kus ma ei teinud väga midagi. Ma ei treeninud ja ma ei olnud peas õiges kohas, et võita,» jätkas ta.

O’Sullivan avaldas, et kaotas oma iseloomu ja enesekindluse aineid tarvitades ning pärast sõltuvustest loobumist ei suutnud enam sotsiaalsetes olukordades toime tulla.

Küll on talle alati pakkunud lohutust snuukri mängimine. «Ma olen alati oma sporti armastanud ja see on mulle kõige tähtsam. See võtab mult ära kõik kiusatused välja minemiseks,» lisas 47-aastane snuukrilegend.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles