M-Spordi tiimipealik lõi Loebi naasmise ees ukse kinni

Christopher Krutto
Copy
M-Spordi tiimipealik Richard Millener
M-Spordi tiimipealik Richard Millener Foto: M-Sport

Tänavu on korduvalt räägitud sellest, kas üheksakordset autoralli maailmameistrit Sebastien Loebi saab sel hooajal WRC-sarjas näha. Nüüd tundub selge, et M-Spordi ridades seda ei juhtu.

Loeb tegi M-Spordi ridades mullu kaasa neli MM-rallit ning Monte Carlos sai temast ka ajaloo vanim MM-ralli võitnud sõitja. Tänavu pole Loebi seni WRC-sarjas näha olnud ning M-Sport on pühendunud eesotsas Ott Tänakuga sõitjate MM-tiitli püüdmisele.

Seetõttu ütles M-Spordi tiimipealik Richard Millener selgelt välja, et Loebi tänavu nende ridades näha ei saa. «Me keskendume sel aastal 100 protsenti Otile. Meie võimalused on piiratud, aga võitleme sõitjate MM-tiitli eest. Meil pole realistlikke võimalusi püüda tootjate tiitlit,» rääkis Millener Ilta-Sanomatele antud intervjuus.

Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

«Peame oma ressursse targalt kasutama. Eks ole näha, mis aasta jooksul saab. Ta on ka Rally2-autot proovinud, aga hetkel ei oleks tema palkamine tark tegu,» jätkas M-Spordi tiimipealik.

Loeb on ka ise andnud korduvalt mõista, et ilmselt tänavu teda WRC-sarjas sel aastal ei näe. Küll ei ole ta lõplikult WRC-sarja ees ust kinni löönud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles