Vähk röövis 29-aastase Brasiilia koondislase elu

Christopher Krutto
Copy
Ana Paula Borgo (kollases).
Ana Paula Borgo (kollases). Foto: Yang Lei/imago images / Xinhua/Scanpix

Brasiilia võrkpalliföderatsioon andis teada, et 29-aastaselt suri endine koondislane Ana Paula Borgo.

Diagonaalründaja tegutsenud Borgo kuulus aastaid Brasiilia koondisesse ning võitis näiteks 2019. aastal koos rahvusesindusega Rahvuste liigas hõbeda.

Möödunud aasta septembris andis Borgo teada, et tal tuvastati maovähk. Raske haigus tuvastati hooajaeelsel arstlikul kontrollil, mis viidi läbi enne Hinode Barueri võrkpalliklubiga liitumist.

Borgo oli kodumaal väga armastatud ja kui ta ravi käigus mänge külastas, siis sai ta Globo teatel alati sooja vastuvõtu. Lisaks kirjutas Brasiilia väljaanne, et Borgo võitles haigusega kuni lõpuni.

Veel selle nädala teisipäeval postitas ta ühismeediasse pildi koos abikaasaga, kellega tal täitus viies abieluaastapäev.

«Ma armastan sind, kallis. Koos sinuga lõpuni! Ma olen jumalale tänulik, et ta saatis sinu näol mulle ilusa kingituse,» kirjutas Borgo oma ühismeedias. Kõigest kaks päeva hiljem ta suri.

«Ta oli suurepärane talent ja mängis Brasiilia eest tähtsates mängudes, nagu Rahvuste liiga ja OM-kvalifikatsioon,» seisis Brasiilia võrkpalliföderatsiooni teadaandes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles