VIDEO Hirmuäratav hetk Inglismaa kõrgliigas: hullunud fänn ründas vastastiimi peatreenerit

Christopher Krutto
Copy
Newcastle Unitedi peatreenerit Eddie Howe'd rünnanud fänn (keskel).
Newcastle Unitedi peatreenerit Eddie Howe'd rünnanud fänn (keskel). Foto: Lee Smith/Action Images Via Reuters/Scanpix

Laupäeval leidis Inglismaa jalgpalli kõrgliigas aset hirmuäratav olukord, kui Leeds Unitedi ja Newcastle Unitedi vahelises mängus tormas platsile pealtvaataja, kes ründas Newcastle’i peatreenerit Eddie Howe’d.

Leedsi toetaja tormas keset mängut platsile ja astus Newcastle’i pingi juurde, kus Howe tegeles püstiselt mängu jälgimisega. Seejärel haaras pealtvaataja Howe’i käest kinni tõmbas teda ning lükkas siis käega.

Kuigi «fänn» jätkas raevunult käitumist, õnnestus staadioni turvameestel kiirelt sekkuda ning mees ära toimetada. The Sun kirjutab, et ründaja anti politseile üle ning võeti korrakaitsjate poolt vahi alla. Lisaks määras Leeds talle eluaegse staadionikeelu.

Pärast mängu kinnitas Howe, et temaga on kõik korras. «Keskendusin mängule. See oli viimane asi, mida ma ootasin. See oli väga imelik,» rääkis Howe BT Sportile antud intervjuus.

«Ta ütles midagi, mida ma ei saa korrata. Siis viidi ta ära,» jätkas Howe, kes lisas, et ei jõudnud olukorras hirmu tunda. Küll rõhutas ta, et fännid ei tohiks tiimide pinkide juurde pääseda.

«Hakkasin mõtlema, mis võinuks juhtuda. Sellised hetked panevad loodetavasti inimesi analüüsima ja mõtlema, kuidas parandada mängijate ja taustajõudude turvalisust. Keegi ei tohiks sellises olukorras olla või oma turvalisuse pärast muretseda,» ütles Howe.

Kohtumine lõppes 2:2. Kui Newcastle võitleb koha eest Meistrite liigas, siis Leeds on hetkel 18. kohal ning neid ähvardab liigast välja kukkumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles