Flora ja Levadia ei vääratanud, punktitabeli tipus käib endiselt tihe rebimine

Karl Mihkel Eller
Copy
Tallinna FC Flora mängijad (rohelistes särkides).
Tallinna FC Flora mängijad (rohelistes särkides). Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpalli Premium liigas toimus pühapäeval kaks kohtumist, kus tabeliliidrid Tallinna FC Flora ja FCI Levadia võtsid kolm võidupunkti.

Flora külastas Saaremaad, kus alistas 3:0 Kuressaare. Pealinnaklubi pani paremuse maksma esimese pooltunniga, sest juhtima asuti 16. minutil Martin Milleri väravast, 20 minutit hiljem suurendas edunumbreid Konstantin Vassiljev.

Teisel poolajal jäi Kuressaare vähemusse, kuid 72. minutil sai punase kaardi Pavel Dõmov. Saarlaste treenerid olid eemaldamise suhtes kriitilised, sest nende arvates oli olukorras raske vigagi näha, kuid nelja minuti pärast asus Flora 3:0 juhtima, kuid omavärava lõi Markus Allast.

Värske karikafinalist Narva JK Trans võõrustas punktitabeli esimest Tallinna FCI Levadiat. Kohtumine kulges tasavägiselt, kuid külalised asusid mängu juba 13. mintuil Heitori väravast juhtima. Kuigi Narva püsis kuni kohtumise viimaste minutiteni terav, siis viigiväravat neil lüüa ei õnnestunud.

Tabeliliidrina jätkab Levadia, kel on 12 mänguga koos üheksa võitu, kaks viiki ja kaotus. Kokku annab see 29 punkti, sama punktisaldo on ka Floral. Kolmas on 20 punktiga JK Tallinna Kalev. Täna kaotusi tunnistama pidanud Kuressaare ja Trans on vastavalt 16 ja 10 punktiga viiendal ja kaheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles