Tiimipealik: Tänak näitab meile jätkuvalt, mida nii tema kui ka auto tegelikult suudavad

Karl Mihkel Eller
Copy
Rich Millener (keskel).
Rich Millener (keskel). Foto: @World/M-Sport

Ott Tänaku meeskonna M-Spordi tiimipealik Rich Millener arvas pärast Portugali MM-rallit, et hoolimata tagasilöökidest tuleb nädalavahetusega rahule jääda ja kaasa saab võtta nii mõndagi positiivset.

«See on olnud keeruline nädalavahetus, kuid ma arvan, et oleme lõpuni tulnud palju positiivsega. Oti tempo ralli alguses oli fantastiline ja ta näitab meile jätkuvalt, mida nii tema kui ka auto tegelikult suudavad.

Nagu tavaliselt, on ta meile andnud palju tagasisidet ja asju, mille kallal edasi liikuda. Lõpuks oleme sõitjate punktitabelis teisel kohal, mille üle peaksime olema tõeliselt uhked,» ütles Millener pressiteate vahendusel.

Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: @World/M-Sport

Tänak lõpetas hooaja viienda ralli neljandana ja kaotab MM-sarja punktitabeli liidrile Kalle Rovanperä (Toyota) 17 punktiga. Saarlane arvab, et kogus Portugalis piisavalt teadmisi, et Ford Puma Rally1-autoga järgmisel kruusarallil paremat hoogu näidata.

«Kokkuvõttes oli nõudlik nädalavahetus kindlasti. Oleme üsna palju [autoga] võidelnud ja proovinud mõista, kuidas siit edasi minna. See on nüüd minu teine kruusaralli selle autoga.

Mehhikos ei tundnud ma end täiesti enesekindlalt ja on olnud raske aru saada, mis on puudu. Ma ütleks, et see nädalavahetus on andnud meile palju rohkem mõistmist ja nüüd arvan, et meil on piisavalt teavet, et edasi liikuda,» lisas Tänak M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles