VIDEO Tiitlivõitu tähistanud Barcelona mängijad põgenesid vihaste fännide eest

Karl Mihkel Eller
Copy
Espanyoli poolehoidjad, kelle eest pidid Barcelona mängijad varjuma staadioni siseruumidesse.
Espanyoli poolehoidjad, kelle eest pidid Barcelona mängijad varjuma staadioni siseruumidesse. Foto: Gerard Franco/DAX via ZUMA Press Wire/Scanpix

FC Barcelona kindlustas pühapäeva õhtul Hispaania meistritiitli, kui alistas võõrsil Espanyoli 4:2. Barcelona mängijad hakkasid tiitlivõitu võõral väljakul uljalt tähistama, mis ei meeldinud kohalikele fännidele, kes tungisid platsile ja sundisid mängijaid põgenema riietusruumi.

Barcelona ja Espanyoli kohtumise näol oli tegelikult tegemist derbimatšiga, sest Espanyoli kodustaadion asub Barcelona lennujaama lähistel Estadi Cornellà-El Pratis. Barcelopna 4:2 võit tähendas, et neli vooru enne lõppu oli nende edu lähima jälitaja Madridi Reali eest 14 punkti ja tiitlipidustused võisid alata.

Võidupidu sai aga dramaatilise lõpu, kui Barcelona mängijad pidid väljakule tormanud Espanyoli fännide eest põgenemiseks riietusruumi varjuma. Espanyol saab publiku halva käitumise eest kindlasti karmi karistuse.

Kohaliku meedia andmetel poleks üllatav, kui kõrgliigasse püsimajäämise eest võitlev Espanyol peab hooaja järelejäänud kohtumised mängima tühjade tribüünide ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles