Soome jalgpallilegend kaotas raskes liiklusõnnetuses poja

Christopher Krutto
Copy
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne Foto: unsplash.com

Soome jalgpallilegend Miika Juntunen kaotas pühapäeval raskes liiklusõnnetuses poja Joona.

21-aastane Joona Juntunen sattus raskesse liiklusõnnetusse pühapäeval Savitaipales. «Ta jäi roolis magama ja sõitis vastu puud,» sõnas Miika Juntunen Ilta-Sanomatele.

Mõistagi on kogu pere traagilisest õnnetusest šokis. Noormeest jäävad mälestama isa Miika, ema Kirsi ja kaks vanemat venda.

«Ma olen alati öelnud, et ma saan hakkama kõigega peale oma laste matuste. Ma poleks kunagi suutnud ette kujutada, et pean oma last matma. See on muserdav,» lisas Juntunen.

Isa sõnul on ta saanud palju kaastundeavaldusi ning kõik meenutavad, kui särav ja rõõmus inimene Joona oli.

«Mu suurim küsimus jumalale on: miks? Ta kolis kaks kuud tagasi Mikkelisse oma korterisse ja soovis eluga edasi minna. Rohkem ma ei saa öelda, kurbus on muserdav. Isa, ema ja kaks vanemat venda jäävad sind igatsema,» jätkas leinav isa.

Jutnunen mängis sarnaselt isaga jalgpalli. Sel hooajal esindas ta Soome esiliigas Mikkeli Palloilijosi. Veel laupäeval aitas ta koduklubi Jaro vastu 1:0 võiduni.

Miika Juntunen on Soomes väga tuntud jalgpallitegelane. Ta võitis mängijana kaks Soome meistritiitlit ja esindas ka Soome koondist. Pärast mängijakarjääri lõppu on ta tegelenud treeneri ja klubi juhina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles