«Minu kodus naised niimoodi meestega ei räägi!» – MMil pallinud vutimees sattus põlu alla

Christopher Krutto
Copy
Zakaria Aboukhlal.
Zakaria Aboukhlal. Foto: Christophe Petit Tesson/EPA/Scanpix

Toulouse’i jalgpalliklubi kõrvaldas meeskonnast ründaja Zakaria Aboukhlali, kes tuli välja šokeeriva arvamusavaldusega.

Toulouse võitis aprilli lõpus ajaloo esimese tiitli, kui Prantsusmaa karikavõistluste finaalis alistati 5:1 Nantes. Jala sai kohtumises valgeks ka Aboukhlali, kes vormistas 79. minutil kohtumise lõppseisu.

Nüüd kirjutab Prantsusmaa meedia, et Aboukhlalil tekkis pärast kohtumist konflikt Toulouse’i aselinnapea Laurence Arribagéga.

Tüli sai alguse sellest, kui linnahallis peetud tiitli tähistamisel hakkasid mängijad natuke liiga hoogsalt tähistama ning Arribagé palus mängijatel veidi vaiksemalt olla.

«Minu kodus naised niimoodi meestega ei räägi!» oli Aboukhlal talle väidetavalt vastanud.

Nüüd, kui tüli avalikkuse ette tuli, teatas Toulouse’i klubi, et on alustanud juhtunu uurimist ning vähemalt kuni selle lõpuni on Aboukhlal tiimi juurest eemaldatud.

Kusjuures see pole ainuke skandaal, mis viimastel päevadel jalgpalluri ümber on kerkinud. Pühapäeval otsustas ta jääda kõrvale liigamängust Nantes’i vastu, sest samal päeval tähistati homofoobia vastu võitlemise päeva. «Ma arvan, et ei ole kõige sobivam inimene selles kampaanias osalemiseks,» põhjendas Maroko koondislane, kes osales ka mullusel jalgpalli MMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles