Madridi Reali peatreener võttis häbistava kaotuse vastu üllatavalt leebelt

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumises võõrsil Manchester Citylt 0:4 lüüa saanud ning konkurentsist pudenenud Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti ei näe juhtunus suurt tragöödiat.

Pärast eelmise nädala avamatši 1:1 viiki haarasid võõrustajad ohjad varakult. Bernardo Silva tabamustest juhiti 37. minutiks juba 2:0. Teisel poolajal vormistasid seisu Manuel Akanji ja Julian Alvareze väravad.

«Vastased mängisid paremini ja väärisid võitu. Nad panid meid kohe algusest tugeva surve alla ja see töötas. Meil oli probleeme mängus ülesehitusega,» märkis Ancelotti. «Kaotus oli valus, aga selliseid asju juhtub. Meistrite liiga poolfinaalis on tugevad vastased.»

See tähendab, et Real jääb tänavu mõlema suure tiitlita. Koduses Hispaania kõrgliigas pole neil enam võimalik Barcelonat püüda. Veidi lohutust pakub karikavõistluste triumf.

Nagu sellistel puhkudel ikka, algavad jutud peatreeneri tuleviku osas. Väga kogenud, 63-aastane Ancelotti oma töökoha pärast ei muretse.

«Me ei täitnud oma plaani. Aga pole mõtet draamat teha. See sama meeskond esines mullu väga hästi, samuti tänavu. Me ei jõudnud tänavu finaali, aga meie punt on teinud head tööd. Järgmisel aastal läheb kindlasti paremini,» arutles Ancelotti.

«Kellelgi pole [minu osas] kahtlusi. Klubi president [Florentino Pérez] väljendas seda paar nädalat tagasi päris selgelt.»

Vaatamata kõigele hindab Ancelotti võistkonna hooaega edukaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles