Hull lugu: relvastatud röövlit jahtides viga saanud tenniseäss jääb slämmiturniirilt eemale

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: SAEED KHAN/AFP/Scanpix

Austraalia tipptennisist Nick Kyrgios (ATP 26.) jääb eemale kuu lõpus algavatest Prantsusmaa lahtistest, sest sai õigluse eest võideldes vigastada.

Sündmused hargnesid 1. mail Kyrgiose vanematekodus Canberras. Majja tungis maskis röövel, kes ähvardas tennisisti ema relvaga. Sportlane tõttas hõikeid kuuldes appi ning tegi adrenaliinimöllus endale viga.

«Toimunu käigus sai vigastada Nicki vasak labajalg. Ei tea, kuidas see juhtus,» vahendas The Guardian agenti Daniel Horsfali. Kõik käis nii kiiresti, et Kyrgios ei pannud esialgu muret tähelegi.

Varas lahkus sündmuspaigalt tippmängija Teslaga. Koostöös politseiga ja auto äppiga õnnestus süüdlane õige pea kinni nabida. Kuigi suures plaanis pääseti ehmatusega, jääb Kyrgiosel ka hooaja teisel suurel slämmil mängimata.

«Põhimõtteliselt lõi see graafiku kaks ja pool nädalat sassi,» märkis Horsfal.

Kyrgrios käis viimati platsil detsembris. Selle aasta alguses tehti tema vasakule põlvele artroskoopiline lõikus. Nõnda pidi ta loobuma kodustest Austraalia lahtistest. Platsile naasmine oli plaanitud 28. mail algaval French Openil.

«Tema põlv on suurepärases seisus. Lõikus läks väga hästi. Füüsiliselt jõudis ta samuti hiilgavasse seisu. Olime just taastumise viimases faasis, kui see juhtus,» rääkis Horsfal.

Vasaku labajala väikese varba kõrvale tekkinud vigastus takistab praegu Kyrgiosel platsil korralikult liikuda. Nõnda ei tule lähiajal võistlemine kõne allagi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles