VIDEO Karmid kaadrid: Hollandi jalgpallifännid proovisid tungida kallale Inglismaa tippklubi mängijate pereliikmetele

Christopher Krutto
Copy
Alkmaari AZ fännid.
Alkmaari AZ fännid. Foto: PETER DEJONG/AP/Scanpix

Eile alistas Inglismaa jalgpalliklubi West Ham võõrsil 1:0 Hollandi meeskonna Alkmaari AZ ning kindlustas koha Konverentsiliiga finaalis. Marus hollandlased korraldasid pärast mängu kaose.

Nimelt on ühismeedias levivatelt videoklippidelt näha, kuidas mustade pusadega AZ fännid proovivad tungida West Hami fännide tribüünidele. Mis veelgi hullem, just selles sektsioonis istusid mängijate pereliikmed.

Kuna staadionil oli paras kaos, siis ei jõudnud turvatöötajad kohe sellele reageerida. Halvimast päästsid mängijate pereliikmed kaks südi West Hami fänni, kes suutsid hoida piisavalt kaua tagasi märatsevaid hollandlasi.

Kaklusesse sekkusid ka West Hami mängijad, kes panid tähele, et nende pereliikmed on ohus. Nad tõttasid samuti Hollandi fänne tribüünide juurest eemale tõmbama, kuid siis õnnestus lõpuks politseinikel ja turvatöötajatel olukorda sekkuda ning peagi saadi olukord kontrolli alla.

Daily Mail kirjutab, et seni pole Hollandi politsei veel ühtegi vahistamist teinud, kuid hetkel proovitakse videoklippidelt tuvastada korda rikkunud AZ fännid.

«Mu pere vaatas mängu. Me olime nende pärast mures. Turvalisus on staadionil kõige tähtsam, eriti sellises olukorras ja me muretsesime oma perede pärast. See oli liiga avatud vastasfännidele. Õnneks suudeti nad peatada,» rääkis pärast kohtumist West Hami väravavaht Alphonse Areola.

Kusjuures tegu võis olla AZ fännide kättemaksuga, sest nädal varem Londonis peetud kohtumisel sattus Hollandi klubi peatreeneri Pascal Janseni pere rünnaku alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles