Eesti esisprinter andis suvele võimsa avapaugu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Karl Erik Nazarov (keskel).
Karl Erik Nazarov (keskel). Foto: Tairo Lutter

Pärnu Spordikooli Sprindiõhtu võistlustel näitasid parimaid tulemusi Karl Erik Nazarov ja Kreete Verlin, kes uuendasid isiklikke rekordeid.

Pärnu Rannastaadionil toimunud Sprindiõhtul oli kavas 100 ja 200 meetri jooksud ning tõkkesprindid (100/110 ja 400 meetri tõkkejooksud). Õhtu jooksul tundsid kaks korda võidurõõmu nii Nazarov kui ka Verlin.

Nazarov läbis 200 meetri distantsi ajaga 21,08, mis tähistab tema isiklikku tippmarki. Mullu Tallinnas Kadrioru staadionil joostud rekordist kärpis Nazarov 21 sajandikku. Heas hoos oli Eesti praegune esisprinter ka 100 meetri distantsil, kus sai avavõistlusel kirja 10,38. Mullu Tšehhis püstitatud isiklikust rekordist jäi lahutama ainult neli sajandikku.

Naiste seas näitas head minekut tõkkesprinter Verlin. 26-aastane tallinlanna kärpis 100 meetri tõkkejooksus kohe hooaja avavõistlusel isiklikust rekordist kaks sajandikku, kui sai kirja 13,44. Seejuures oli ka varasem tippmark joostud Pärnu Rannastaadionil, ent juba kolm aastat tagasi.

Teise alavõidu noppis Verlin naiste 200 meetri distantsil, kus ta läbis pool staadioniringi ajaga 24,25, mis tähistab samuti senise karjääri parimat. 2019. aastal Horvaatias püsitatud tippmargist suutis Verlin kärpida kuus sajandikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles