Justyna Kowalczyk-Tekieli avaldas pildi ja viimase sõnumivahetuse traagiliselt hukkunud abikaasaga

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Justyna Kowalczyk-Tekieli ja Kacper Tekieli.
Justyna Kowalczyk-Tekieli ja Kacper Tekieli. Foto: Instagram @justyna.kowalczyk.tekieli

Poola (tali)spordiüldsus on leinas, sest sel nädalal hukkus Justyna Kowalczyk-Tekieli mägironijast abikaasa Kacper Tekieli. Nüüd avaldas endine suusataja viimase sõnumivahetuse, mida ta abikaasasaga enne traagilist õnnetust pidas.

Poola portaal DTS24.pl kirjutab, et Tekieli jäi kadunuks kolmapäeval pärast Šveitsis aset leidnud laviini. Päev hiljem leidsid otsingutel osalenud päästjad tema surnukeha.

38-aastane Tekieli viibis väidetavalt Šveitsis koos oma abikaasa ning nende ühise poja Hugoga. Ta oli tuntud mägironija ning viibis Šveitsis, et vallutada kolm üle 4 km mäge, milleks olid Bishorn, Weissmies ja Lagginhorn. Väidetavalt suri ta Jungfrau regioonis.

Reede hilisõhtul postitas Kowalczyk-Tekieli ühismeediasse pildi, mis on tõenäoliselt viimane foto tema varalahkunud abikaasast. Klõps on tehtud Jungfrau mäe tipus.

Poola ajalehe Sport Express väitel sai suusalegend selle pildi vaid mõni tund enne traagilist õnnetust.

Kowalczyk-Tekieli avaldas pildiga koos ka lühikese sõnumivahetuse, mille ta abikaasaga tipuhetkel jagas. «Ma armastan sind,» kirjutas mees mäetipust. «Me armastame sind rohkem, kallis. Hästi tehtud,» vastas poolatar.

Allpool on Kowalczyk-Tekieli lisanud veel: «Head ööd, mu kallis Kacper.»

Kahekordne suusatamise olümpiavõitja ja maailmameister Justyna Kowalczyk-Tekieli (40) ja Kacper Tekieli (38) abiellusid 2020. aasta septembris, aasta hiljem sündis nende perre poeg Hugo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles