VIDEO Rusikaga kohtunikule kõhtu: lisaminutitel määratud penalti ajas fänni marru

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Väljakule tulnud fänn valmistub kohtunikku rusikahoobiga kostitama.
Väljakule tulnud fänn valmistub kohtunikku rusikahoobiga kostitama. Foto: Kuvatõmmis videost

Ukraina jalgpallis puhkes nädalavahetusel skandaal, kui üks poolehoidja ei suutnud noortekohtumise ajal oma emotsioone taltsutada ning otsustas kohtunikule rusikaga äsada.

Intsident leidis aset Ruhi ja Lvivi noortemeeskondade mängus, mis oli tüürimas 1:1 viigisadamasse. 90+7. minutil otsustas peakohtunik Artem Otškurenko aga käega mängu eest Lvivi kasuks penalti määrata.

Olukord oli veidi kaheldav, kuna Ruhi mängijad apelleerisid, et pall käis enne rikkumist üle otsajoone. Pärast abikohtunikuga konsulteerimist otsustas õigusemõistja aga penalti jõusse jätta. 

See polnud meelt mööda ühele Ruhi meeskonna poolehoidjale, kes otsustas nii muuseas väljakule jalutada ning arbiiterile rusikaga kõhtu äsada. 

Kuigi ukrainlasest peakohtunik võinuks seejärel kohtumise enneaegselt lõpetada, reageeris ta juhtunule võrdlemisi külma kõhuga. Otškurenko lasi Lvivi meeskonnal lihtsalt penalti ära lüüa ning kuna see realiseeriti, said külalised koju sõita mesimagusa 2:1 võiduga.

Rusikakangelasest poolehoidja eskorditi staadionilt minema korrakaitsjate poolt ning tema esimene peatuspaik oli politseimaja.

Penalti põhjustanud olukord ja sellele järgnenud rusikaintsident (alates 2:06.10):

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles