Šokk: arstid elustavad platsil kokku kukkunud Premier League'i mängijat

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabrice Muamba (paremal).
Fabrice Muamba (paremal). Foto: SCANPIX

Inglismaa karikasarja kohtumises Tottenham Hotspuri ja Bolton Wanderersi vahel sündisid esimese poolaja lõpus ärevad hetked, kui külaliste pallur Fabrice Muamba väljakul ootamatult kokku vajus.

Intsident juhtus umbes neli minutit enne esimese poolaja lõppu, kui Muamba äkitselt kokku kukkus. Kohe tuli väljakule meditsiiniline personal, kes üritas Zairest pärit jalgpallurit 10 minutit suust-suhu hingamise ja elektrilise südamestimulaatori abil elustada ning peagi viidi ta kanderaamiga ära, vahendab ERR Sport.

Staadionil viibinud ajakirjanike teatel endine Inglismaa noortekoondislane ei hinganud ja viimase info kohaselt proovitakse teda teel haiglasse endiselt elustada. Rohkem teavet praegu ei ole.

Eesti aja järgi kell 23.20 olid viimased Inglismaalt tulnud uudised lootustandvad - Muamba lebab haiglas, tema olukord on rask, kuid vähemalt stabiilne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles