Latvala vihjas, millal teda võib taas sõitjana WRCs näha

Christopher Krutto
Copy
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: Nikos Mitsouras/EPA/Scanpix

Toyota rallitiimi pealik Jari-Matti Latvala naudib ise väga rallisõitu, kuid pole töökohustuste tõttu pärast 2020. aastat enam MM-sarjas rajal käinud. Peagi võib see muutuda.

Latvalal on töökohustuste tõttu aega rallisõiduga vähem tegeleda, kuid seda enam on ta hakanud võistlema ajalooliste rallimasinatega. Näiteks mullu osales ta võistlejana viiel rallil, millest oma klassis võitis kolm. Kahel ülejäänul lõpetas tema võistluse tehniline probleem.

«Ma arvan, et mu elu tiirleb ralli ümber. Ma olen olnud seotud orienteerimuseiga, suusatan ja sõidan lumesaaniga, aga täiskasvanuna pole ma teistel aladel võistlemist alustaund. Nüüd on golfivõistlus, mis on tulmas ja kus ma lubasin osaleda. Olen varem ühel käinud,» rääkis Latvala Ilta-Sanomatele antud intervjuus.

Küll ei ole ta MM-sarjaga täielikult lõpparvet teinud. Kuigi praegu töötab ta juba kolmandat aastat tiimipealikuna, siis tema algne plaan oli 2022. aastast sõitjana WRCsse naasta.

«Ma olen öelnud, et ma sõidan enne 40-aastaseks saamist Soome MM-rallil Rally1-autoga. Pole välistatud, et see võib juhtuda juba sel suvel. Perioodiks on aastad vahemikus 2023-2025. Sellel ajal see juhtub,» avaldas Latvala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles