Eesti epeenaiskond piirdus MK-etapil kaheksandikfinaaliga

Christopher Krutto
Copy
Eesti vehklejad. Pilt on illustratiivne.
Eesti vehklejad. Pilt on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter

Täna Araabia Ühendemiraatides peetaval epeevehklemise MK-etapil naiskondade võistlus, kus Eesti koondis piirdus kaheksandikfinaaliga.

Võistlusel 11. asetust omanud Eesti koondis koosseisus Nelli Differt, Irina Embrich, Kristina Kuusk ja Katrina Lehis tegid võistlusele tugeva alguse.

Eesti läks esimese ringi kohtumist Argentina vastu juhtima juba esimese minimatši järel, mis võideti 5:2 ning edu enam käest ei antudki. Kolmandaks minimatšiks oli vahe kasvanud juba 10 torkeni ja kuigi natuke suutsid argentinlannad tagasi võtta, siis Eesti võttis kindla võidu.

Kaheksandikfinaalis ootas eestlannasi ees võistlusel kuuendat asetust omav Hiina, kes alistas avaringis 45:37 Usbekistani.

Hiina vastu jäi Eesti koondis kiirelt kaotusseisu ning lõpuks sellest välja enam ei suudetudki tulla. Kuigi vahepeal oldi maas lausa üheksa torkega, siis lõpuks kaotati Hiinale seisuga 40:45.

Seejärel ootasid naiskonda ees matšid kohtadele 9.–16. Esmalt alistati Saksamaa 33:27, seejärel USA 30:29 ja üheksanda koha matšis alistati viimaks 45:39 Ungari.

MK-etapi võitis Prantsusmaa, kes oli finaalis 45:29 üle Lõuna-Koreast. Poolfinaali jõudsid veel Poola ja Itaalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles