Hyundai tiimipealik avaldas, kui palju nad Toyotast maas on

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Thierry Neuville Portugali rallil.
Thierry Neuville Portugali rallil. Foto: Paulo Maria/Dppi/SCANPIX

Hyundai rallimeeskonna pealik Cyril Abiteboul teab täpselt, kui palju peab nende auto kiiremaks muutuma, et Toyotale konkurentsi pakkuda.

Hyundai ei ole sel hooajal võitnud veel ühtegi rallit. Viimati sõidetud Portugali MM-etapil jõudsid poodiumile nii Dani Sordo kui ka Esapekka Lappi, ent esikoha teeninud Kalle Rovanperä (Toyota) oli neist selgelt kiirem.

Meeskondlikus arvestuses kaotab Hyundai pärast viit etappi Toyotale 32 punktiga. Sõitjate arvestuses on parim Hyundai piloot viiendal kohal olev Thierry Neuville, kes jääb Rovanperäst 30 punkti kaugusele.

«Teame, et Kalle Rovanperä on väga kiire sõitja ning kui ta edestas meid laupäeval minutiga, siis oli sealt raske tagasi tulla. Ma ei saa sellega rahul olla, sest vahe on liiga suur. Peame vaatama, kuidas saada auto kaks või kolm kümnendikku kilomeetri kohta kiiremaks. See ei ole lihtne ülesanne,» lausus Abiteboul.

«Meie auto on kõikidel testidel olnud soliidne, kuid peame veel sammu edasi tegema. Meil on ideid, kuid nüüd tuleb need ideed teostada,» lisas Abiteboul.

Järgmine ralli sõidetakse 1. – 4. juunil Sardiinias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles