Esmakordselt WTA-kvalifikatsioonikadalipust läbi murdnud eestlanna järgmist sammu veel astuda ei suutnud (2)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Elena Malõgina.
Elena Malõgina. Foto: Konstantin Sednev

Eesti naiste tennise kolmas reket Elena Malõgina (WTA 362.) Strasbourgis toimuva WTA 250 kategooria turniiri avaringist kaugemale ei jõudnud.

Malõgina alustas kohtumist Kimberley Birrelliga (WTA 111.) küll hästi, murdes kohe teises geimis austraallanna pallingu, kuid kaotas seejärel kõik enda servigeimid. Avasett seeläbi Birrellile 6:2.

Teiseski setis oli Malõginal probleeme oma servigeimi hoidmisega – esimesed kolm läksid kõik vastasele –, küll hoidis teda elus tõsiasi, et eestlannal õnnestus kahel puhul Birelli palling murda. 

Lõpuks ei päästnud aga seegi: Birelli võitis teise geimi 6:3 ning tund ja 27 minutit kestnud mängu 6:2, 6:3.

Birelli lõi mängus 1 ässa ja tegi kõigest 1 topeltvea, Malõgina vastavad numbrid oli 0 ja 3. Esimese servi protsent oli mõlemal sama (65%), kuid austraallanna võitis oma pallingul rohkem punkte (54% vs. 48%). See vahe oli veelgi suurem teisel servil (57% vs. 36%). 

Kuigi Malõginal ei õnnestunud Strasbourgis teise ringi jõuda võib ta Prantsusmaa turniiri siiski kordaläinuks pidada. Nimelt õnnestus tal esimest korda WTA-turniiril kvalifikatsioonikadalipust põhitabelisse murda.

Eestlastel siiski on, kellele Strasbourgis veel kaasa elada. Nimelt läheb avaringis rumeenlannast Sorana Cirsteast (WTA 31.) jagu saanud Kaia Kanepi (WTA 76.) teises ringis vastamisi prantslanna Clara Bureliga (WTA 122.).

Lisaks on Kanepi võistlustules paarismängus, kus jagab väljakut venelanna Angelina Gabuevaga

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles