BLOGI ja GALERII ⟩ Cramo jõudis kindla võiduga meistritiitli lävele

Copy

Eesti korvpalli meistriliiga finaalseeria teises mängus kohtusid omavahel BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool Maks & Moorits. Cramo domineeris tervet mängu ja alistas Tartu 90:73. Postimees kajastas kohtumist otseblogi vahendusel.

Enne mängu:

Eesti korvpalliliiga finaalis saavad viieaastase vaheaja järel taas kokku BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool Maks & Moorits. Tartlased olid avamänguks hästi valmis ja pääsesid kaheksa minutiga ette 16:6, ent seejärel hakkas ka Cramo mängu sisse saama.

Cramo mängu suurim eduseis oli kolmandal veerandajal kaheksapunktiline, ent paari lõpuveerandil mängitud minuti järel särasid tablool hoopiski Tartu edunumbrid 61:54. Kohtumise lõpuga tegi Cramo 17:4 spurdi ja võitis finaalseeria avamängu 71:65.

Finaali jõudnud meeskonnad on sel hooajal omavahel kohtunud viiel korral. Kõik mängud on olnud ääretult võrdsed ja kumbki tiim enam kui kuue silmaga võitnud pole. Siiski on pealinna klubi olnud võidukas neljas ja Tartu vaid ühes kohtumises.

Kuldmedali saab kindlustada kolme võiduga. Finaalseeria kolmas kohtumine peetakse laupäeval Tallinnas. Vajadusel toimuvad neljas ja viies mäng 29. ja 31. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles