Mainekas ralliportaal: Breeni asendaja on sama hästi kui paigas

Christopher Krutto
Copy
Teemu Suninen.
Teemu Suninen. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Mainekas ralliportaal Dirtfish kirjutab, et varalahkunud Craig Breeni asendajaks saab Hyundais tõenäoliselt soomlane Teemu Suninen.

Suninen kuulub juba praegu Hyundai ridadesse, kuid on viimased poolteist aastat keskendunud nende Rally2-programmile. Küll õnnestus tal möödunud aasta lõpus testida ka Hyundai i20 N Rally1-autot.

Portugali MM-ralli järel tunnistas Suninen, et tema teada olid tema võimalused Breeni koht endale saada 50-50.

«Sain eelmisel aastal autot kaks päeva testida, nii et mul on mõningaid kogemusi ja ma olen valmis sammu edasi tegema. Ma arvan, et mul võiks olla hea võimalus teha teste ja tulla siis rallidele,» rääkis Suninen toona.

«Muidugi pole see tore sõitja jaoks nii võimalus saada, aga see võib ralliga kaasneda,» lisas ta.

Dirtfishi sõnul ongi Suninenil Hyundai allikatele toetudes kõige suuremad võimalused. Ühe allika sõnul on leping sama hästi kui sõlmitud. Dirtfish võttis ühendust ka Sunineni mänedžeri Timo Jouhkiga, kes kinnitas, et läbirääkimised Hyundaiga käivad, kuid ühtegi kokkulepet veel sõlmitud ei ole.

Suninen jagaks kolmandat autot Hyundais Dani Sordoga. Hispaanlane tuleb kindlalt starti järgmisel kahel rallil Sardiinias ja Keenias, kuid Suninen saaks ilmselt võimaluse kiiretel Eesti ja Soome rallidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles