Tennisetäht saatis vene keelt rääkinud ema tribüünidelt minema

Christopher Krutto
Copy
Stefanos Tsitsipas.
Stefanos Tsitsipas. Foto: Alberto Lingria/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Kreeka tennisemängija Stefanos Tsitsipas (ATP 5.) käskis keset kohtumist venelase Daniil Medvedeviga (ATP 2.) oma emal Julial tribüünilt lahkuda.

Briti ajaleht Express kirjutab, et Itaalia lahtiste poolfinaalmatšis Tsitsipase ja Medvedevi vahel leidis aset vahejuhtum, kus kreeklane käskis oma emal keset mängu väljaku ääest lahkuda.

Tsitsipase ema istus tema sugulastele reserveeritud alas ning rääkis seal vene keeles. See häiris kreeklast, sest ka tema hetke vastane Medvedev on samuti venelane. «Tsitsipas ütles emale, et ta ei räägiks vene keelt ja liiguks tavaistmetele. Mõistagi sellepärast, et Medvedev ei kuuleks,» selgitas tennisekommentaator Nick Lester.

Kuigi alguses läkski tenniseässa ema eemale, siis hiljemlahkus ta staadionilt üldse. «Tsitsipas ütles isale, et ema peab staadionilt lahkuma,» lisas Lester.

Tsitsipase ema Julia Apostoli mängis tennist ning esindas kunagi Nõukogude Liitu, kuid kolis 1990. aastal Kreeka lipu alla. Tennisetähe kreeklasest isa Apostoli Tsitsipas tegutseb tema treenerina.

Medvedev võitis lõpuks kohtumise 7:5, 7:5 ja pääses finaali, kus alistas sama skooriga taanlase Holger Rune.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles