Tartu korvi palle täis ladunud Konontšuk kiitis teravust ja häid viskekohti loonud kaaslasi

Ville Arike
, reporter
Copy
Koha pärast võitlevad kalevlane Artur Konontšuk (vasakul) ja tartlane Robin Kivi.
Koha pärast võitlevad kalevlane Artur Konontšuk (vasakul) ja tartlane Robin Kivi. Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postimees

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond jõudis ühe võidu kauguseni kodusest meistrikullast. Tartu Ülikool Maks & Moorits alistati võõrsil kindlalt 90:73 ning nii peatreener Heiko Rannula kui ka skooriliider Artur Konontšuk tõid esile hoopis paremat valmisolekut võrreldes avamänguga.

Läinud neljapäeval peetud finaalseeria avakohtumises said tartlased algedu, edasine kulges tõusude–mõõnadega, viimasena naeratas mängu 17:4 spurdiga lõpetanud Kalev ja võitis tänu sellele 71:65. Nüüd alustati sealt, kust eelmisel korral pooleli jäi, sest kiirelt saadi ette 10:2 ning teisel veerandajal käristati vahe juba paarikümnele silmale.

«Kohe algusest peale olid meie fookus ja energia palju paremad kui avamängus. Saime Pavelka ja vastaste tagamängijad kaitses kinni, rünnakul aga liigutasime palli hoopis paremini. Saime häid viskekohti, korve tuli igalt poolt ja see andis meestele enesekindlust,» tõstis Kalevi peatreener Heiko Rannula esile olulisi muutunud nüansse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles