Hispaania meedia: Saudi Araabias pettunud Ronaldo ihkab tagasi Euroopasse

Christopher Krutto
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: AFP/SCANPIX

Portugali jalgpallitäht Cristiano Ronaldo liitus jaanuaris Saudi-Araabia klubi Al Nassriga, kuid nüüd soovib ta väidetavalt juba Euroopasse naasta.

Ronaldo meelitati Saudi Araabiasse 200 miljoni euroni küündiva aastapalgaga ning ta sõlmis Al Nassriga 2,5 aasta pikkuse lepingu, kuid Hispaania ajalehe Mundo Deportivo teatel otsib ta juba uusi võimalusi.

Seal kirjutatakse, igapäevane elu Saudi Araabias ja meeskonna siseelu pole vastanud Ronaldo ootustele. Näiteks on ta üllatunud selle üle, kuidas riigi infrastruktuur on võrreldes arenenud riikidega selgelt maas.

Ronaldol pole küll kaua aega Saudi Araabias viibinud, kuid suutis seal sattuda ka korralikku skandaali. Aprillis pidi tema koduklubi tunnistama Al Hilali 2:0 paremust. Pärast mängu õrritasid vastasklubi fännid Ronaldot, hõigates tema pikaaegse rivaali Lionel Messi nime.

Selle peale tegi Ronaldo žesti, mis vihastas paljusid. Nimelt võttis ta pahameele märgiks läbi pükste oma kubemest kinni.

Kohalik advokaat Nouf Bint Ahmed võttis selle peale kolmapäeval ühismeedias sõna ja ütles, et nõuab Ronaldo riigist väljasaatmist. Nimelt oli jalgpallitähe žest Saudi Araabia seaduste järgi kuritegu.

«Avalikus kohas sündsusetu tegu on vanglakaristusega karistatav kuritegu. Kui välismaalane seda teeb, siis on karistuseks riigist väljasaatmine,» kirjutas Ahmed oma ühismeediakontol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles