Reedel saab Pärnus avalöögi rahvusvaheline ratsaspordifestival CHI Pärnu

Ratsutamine.postimees.ee
Copy
Foto: Külli Tedre-Gavrilov

Eeloleval reedel saab avalöögi kümme päeva vältav rahvusvaheline ratsaspordifestival CHI Pärnu 2023, mis hõlmab endas koolisõidu MK-etappi ning rahvusvahelisi võistluseid takistussõidus ja rakendispordis. Seega on kõikidel hobusesõpradel põhjust järgneval kahel nädalavahetusel seada sammud Pärnusse Maria tallu, et oma silmaga hobuseid ja pinevaid võistlusi näha.

Kolmandat aastat Pärnu linnas asuvas Kõpu külas Maria talus peetav ratsaspordifestival algab tavapäraselt rahvusvahelise koolisõiduvõistlusega, mille kulminatsiooniks on Kesk-Euroopa liiga MK-etapp, kus tänavu koguvad punkte sportlased Leedust ja Soomest. MK-etapile lisaks on stardis Eesti, Läti, Leedu, Soome ja Rootsi paremik laste, juuniorite ning noorte ratsanike kategooriates.

Järgmisel nädalal, 31. maist kuni 4. juunini, kogunevad Pärnu lähistel takistussõitjad ja rakendisportlased, kes mõlemad koguvad oma põhiklassides väärtuslikke punkte maailma edetabelisse. Takistussõidus on kohal kogu Eesti paremik ning lisaks on tulevad kohale ka sportlased Soomest, Ukrainast, Lätist ja Leedust. Rohkem infot võistluste kohta leiab võistluse kodulehelt: www.chiparnu.com   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles