Portaal tõstis Kontaveiti Prantsusmaa lahtiste eel esile (1)

Christopher Krutto
Copy
Tennis - Italian Open - Foro Italico, Rome, Italy - May 9, 2023
Estonia's Anett Kontaveit reacts during her round of 128 match against Alycia Parks of the U.S. REUTERS/Guglielmo Mangiapane
Tennis - Italian Open - Foro Italico, Rome, Italy - May 9, 2023 Estonia's Anett Kontaveit reacts during her round of 128 match against Alycia Parks of the U.S. REUTERS/Guglielmo Mangiapane Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE

Hispaania tenniseportaal Puntodebreak.com tõi Prantsusmaa lahtiste eel ühe musta hobusena välja Eesti esireketi (WTA 73.) Anett Kontaveiti.

Kontaveit pole pärast mullust Tallinn Open WTA 250 turniiri suutnud kõrgel tasemel mängu näidata ning pidi kevadel tegema seljaprobleemide tõttu ka vigastuspausi. Ometi peab Hispaania portaal võimalikuks, et Kontaveit võib Prantsusmaa lahtistel üllatada.

«Kuigi ta ei ole oma parimas vormis ja tal on seljaga probleeme olnud, siis endine maailma teine reket teab, kuidas survega toime tulla ja ta soovib endiselt naasta sinna, kuhu ta kuulub,» kirjutatakse Eesti esireketi kohta.

Lisaks Kontaveitile tuuakse veel võimalike üllatajatena välja näiteks itaallanna Camila Giorgi (WTA 36.) ja ameeriklanna Sloane Stephens (WTA 35.).

Prantsuse lahtised kestavad 28. maist 11. juunini.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles